Classic Bowl Sweden

Göteborg Februari 2018

Hej alla matlagare, Kockar, Restaurangbiträde etc.

Vi, Classic Bowl har en uttalad ambition att tillsammans förmedla ,skapa ett attraktivt utbud i våra verksamheter, Restauranger, Pubar, Pentry, Bowling, Event med mera, stort som litet. Det primära är att öka våra marknadsandelar i vårt segment av Fritid, Restaurang och Bowling på alla nivåer.
Nu är det dags att återigen focusera på ett mer påtagligt sätt med utbudet av mat och allt därtill. Flera försök har inte utmynnat i de förhoppningar vi haft. Av den anledningen gör vi ett nytt försök som ser ut enligt följande:
Medveten om att det i flera hallar finns en enorm kunskap och initiativförmåga beträffande matlagning så vill vi att just ni samlas utan inblandning av oss ägare och administratörer, ni skall få möjlighet att bilda ett ”matråd” och er målsättning skall vara att vi får en ”receptkatalog” värd namnet ”Classic Bowls recept”.
En första träff blir Måndag den 19:e mars kl.14.00 på Åbys Restaurangkök Pegasus i Mölndal. Tillsammans skall ni ta fram några rätter som ni får ett antal råvaror till, vidare skall det diskuteras hur vi skall gå vidare med våra intentioner. Vi beräknar att vara färdiga kl.18.00 efter att ni med några externa har provsmakat och ätit upp de rätter ni tillagat. Boka in dagen redan nu och anmäl på mail (hans@classicbowl.se) hur många ni blir och vilka det är. Huvudsaken är att ni arbetar i ert Restaurangkök som någon form av ”matlagare”.
Varmt välkomna till en trevlig eftermiddag i Göteborg.
Med vänlig hälsning
Classic Bowl i samarbete med Svensk Cater
Hans Johansson