Per-Anders Hörlin

Per-Anders har varit verksam i bowlingen i snart 40 år, tog som 18 åring över en (Råslätts) bowlinghall i Jönköping och startade 5 år senare 1984, Jönköpings Bowlingcity AB. Byggde år 2000 Bowling Arena. För närvarande driver han bara Bowlingcity.

Hans Johansson

Hans startade sin bowlingentreprenörsverksamhet 1975 genom att köpa Valhalla Bowling i Göteborg och har sedan dess varit fast förankrad i bowlingverksamheten. Hans är delägare i Strike & Co som verkar i Göteborg och Örebro. För närvarande ansvarar han för driften på Strike & Co i Göteborg

Torgny Palmberg

Torgny har drygt 20 års erfarenhet av att arbeta med bowling varav 12 av dessa som bowlingentreprenör och är idag ägare av Vetlanda bowling. Torgny har erfarenhet av O´Learys koncept då han varit med som delägare att starta O´Learys Bowling Malmö Entrè samt jobbat som marknadsansvarig för denna enhet i ca 2 år. Torgny var även med i uppstarten av Star Bowling i Göteborg samt uppförandet av Vetlanda bowling.

maila Torgny

Johan Rundgren

Johan har drivit eget företag i 30 år varar de 25 senaste åren som bowlingentreprenör med basen Eskilstuna Bowlingcenter. Han har stor erfarenhet i marknadsföring både nationellt och lokalt i Eskilstuna.

maila Johan